Over mij

 

  Jelly van Duinen

 

Passie en enthousiasme zijn voor mij belangrijke factoren bij het maken van keuzes. Na jarenlang in het onderwijs te hebben gewerkt, veranderden mijn ambities en ben ik in 2012 uit het onderwijs gestapt om de uitdaging aan te gaan met In de praktijkHet was een spannende stap: zekerheden achterlaten en kiezen voor mijn idealen, zonder te weten wat het me zou brengen. Ik heb geleerd te vertrouwen op mijn eigen kracht, ook als het even tegenzit of anders loopt dan verwacht. Nu kan ik zeggen dat het me meer heeft gebracht dan ik had durven hopen. 

 

Ik heb al veel kinderen met passie en enthousiasme verder mogen helpen in het leren en keer op keer mag ik getuige zijn van prachtige processen. Ik zie het zelfvertrouwen van de kinderen groeien doordat ze zich bewust worden van hun eigen kwaliteiten. Kinderen ontdekken dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden en krijgen vaak zelfs plezier in datgene wat voorheen een struikelblok was! Natuurlijk blijven er altijd dingen die moeilijk zijn, maar dat is niet erg. Leren stopt immers nooit. 

 

Ook ik leer er iedere keer weer een beetje bij. Ik hoop dat ik bij in In de praktijk nog een lange tijd mag blijven doorleren en dat ik nog veel kinderen mag zien groeien in hun ontwikkeling.

mail2